O nama

Mr.sc.dr Mirta Kučan Moraal

Završila je Studij stomatologije na Medicinskom fakultetu u Rijeci,gdje je i magistrirala nakon završenog znanstvenog poslijediplomskog studija iz kliničke patofiziologije.

Član je Hrvatske komore dentalne medicine. Kontinuiranim usavršavanjem,pohađenjem tečajeva i seminara u Hrvatskoj i inozemstvu nastoji znanjem,preciznošću i posvećenosti poslu osigurati pacjentu vrhunski tretman i blistavi osmijeh.

 

Mr.sc.dr Damir Šnjarić,dr.med.dent.

Nakon srednje zubotehničke škole u Novom Sadu, upisao je Studij stomatologije na Medicinskom fakultetu u Rijeci, gdje je diplomirao 1999. godine. nNakon poslijediplomskog znanstvenog studija iz biomedicine, magistrirao je u Zagrebu 2005. godine. Aktivno sudjeluje na kongresima u inozemstvu, te kroz stručne tečajeve trajno usavršava kliničke vještine koje primjenjuje u svakodnevnoj praksi. Član je Hrvatske komore dentalne medicine,Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatskog endodontskog društva.

 

Mr.dr.sc.Hrvoje Gazdik,dr. med. dent.

 

Diplomirao Studij stomatologije na Medicinskom fakultetu u Rijeci 1997. godine.

Nakon poslijediplomskog znanstvenog studija iz biomedicine,magistrirao 2011. godine.

Kroz struče tečajeve trajno usavršava kliničke vještine koje primjenjuje u svakodnevnoj praksi. Član je Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog endodontskog društva.