Usluge

USLUGE ORDINACIJE :

 

– KONZERVATIVNA TERAPIJA

– ENDODONCIJA

– DJEČJA I PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA

– PARODONTOLOGIJA

– ORALNA KIRURGIJA

– DENTALNA IMPLANTOLOGIJA

– FIKSNA I MOBILNA PROTETIKA

– ESTETSKA STOMATOLOGIJA

– ORTODONCIJA

– OZONOTERAPIJA

– LASER TERAPIJA

– IZBJELJIVANJE ZUBI

– APLIKACIJA ZUBNOG NAKITA

– RVG DIJAGNOSTIKA

 

STERILIZACIJA I DEZINFEKCIJA PRIJE SVEGA!!!

 

KONZERVATIVNA TERAPIJA – estetski ispuni,kompozitni ispuni koji bojom i morfologijom(oblikom) zadovoljavaju visoke estetske standarde.

 

ENDODONCIJA – liječenje korjenskih kanala najnovijim saznanjima i opremom u CILJU SPAŠAVANJA SVAKOG MOGUĆEG ZUBA!Tim vrhunskih stručnjaka u ovom području zaslužan je da je naša ordinacija prepoznata i od drugih kolega koji nam šalju svoje pacjente kako bi zubi bili uspješno tretirani.

 

DJEČJA I PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA – EDUKACIJA RODITELJA o pravilnom četkanju i njezi mlječnih i trajnih zubi u djece

 

– pečačenje fisura,fluoridacija zuba i kontrola plaka u cilju prevencije nastanka karijesa

– liječenje i vađenje mlječnih i trajnih zuba u djece

– liječenje i praćenje traumatiziranih zubi

 

BESPLATNO!!! Najnovija saznanja su da bi djeca već u dobi od 6-12.mjeseci trebala prvi put posjetiti stomatološku ordinaciju te da bi u tom periodu i roditelje trebali podučiti kako osigurati svom djetetu lijep i zdrav osmjeh. Pregled djeteta i edukacija roditelja su BESPLATNI.

 

PARODONTOLOGIJA – o zdravom zubu je nemoguće govoriti bez ZDRAVIH DESNI (i zdrave kosti) te pravovremenom dijagnozom i modernim metodama parodontološkog lječenja omogućavamo pacjentu da zadrži svoje zube i osmjeh. Zahvati kao što su kiretaža,otvorena kiretaža(operacija),gingivektomija,frenulektomija i prekrivanje ogoljelih zubnih vratova nam to omogućuju. Uz uputstva o pravilnom četkanju zubi, odgovarajućim preparatima i sredstvima za oralnu higijenu i uklanjanje neugodnog zadaha vaša usta će zablistati.

 

ORALNA KIRURGIJA – nije više neugodna za pacjenta jer saznanje da se zub može spasiti,a ugradnjom implantata i nadoknaditi  pacjentu otvara vrata u NOVI SVIJET.

 

Apikotomija,cistektomija i drugi kirurški zahvati(odstranjenje granuloma i cista zajedno sa djelom korjena) nam omogućuju spašavanje zubi međutim ako je vađenje zubi neminovno, nadoknađivanjem izgubljene kosti(podizanje sinusa,regeneracija i augumentacija kosti) i ugradnjom implantata visoke kvalitete na najbolji način zamjenjujemo prirodni zub.

 

DENTALNA IMPLANTOLOGIJA – koristeći kvalitetne i raznovrsne implantološke sustave

postižemo IZVRSNE REZULTATE u kirurškom i protetskom rješavanju jednostavnih i zahtjevnijih  radova.Ako Vi to želite bezubost više nije problem!

 

FIKSNA I MOBILNA PROTETIKA – izrada metal keramičkih krunica i mostova, skeletiranih proteza,totalnih i djelomičnih proteza,kombiniranih fiksno-mobilnih radova,teleskopskih radova te mostova i proteza na implantatima su KRUNA detaljne i precizne pripreme pacjenta koji zahtjeva tu vrstu radova jer osim educiranosti operatera uvjetuje modernu tehnologiju i umijeće tehničara.

 

Radosna i zadovoljna lica naših pacjenata su nam najljepši mogući DAR  i poticaj za daljne usavršavanje,korištenje najkvalitetnijih i najsuvremenijih materijala,a naš individualni pristup svakom pacjentu u ugodnoj i opuštenoj atmosferi daje pacjentu sigurnost da može u svakom trenutku računati na naše znanje i pomoć.

 

ESTETSKA STOMATOLOGIJA – uključuje keramičke i zlatne inleye,cirkon-oksid keramiku,estetske ljuskice(veneers),press keramiku koja se izrađuje bez metalne baze te su karakterizirani odličnom funkcijom i estetikom.Ovim najnovijim tehnologijama i opremom našoj tehnici se omogućuje dobivanje PRIRODNOG IZGLEDA ZUBI što je san svakog terapeuta.

 

ORTODONCIJA – u suradnji sa specijalistima ortodoncije preporučujemo odgovarajući tip aparata i tijek terapije kod djece i odraslih koji imaju loše postavljene zube i okolne strukture.Koristeći fiksne i mobilne aparate za samo 1-2 godine (u većini slučajeva) poboljšavamo funkciju i izgled pacjentovog zagriza.

 

OZONOTERAPIJA – ElektroMagneTron je ozon generator koji stvara elektromagnetsko polje koje prolazi kroz zrak,tekućinu,tkivo i kosti i u tretitenom području stabilizira sve metaboličke procese.Ozonoterapija djeluje antiseptički,eliminira najotpornije viruse,bakterije i gljivice,liječi početni karijes zuba BEZ BRUŠENJA i razne infekcije parodontnog tkiva uz gotovo potpuno povlačenje simptoma i kliničkog postojanja.

 

LASER TERAPIJA – u usporedbi sa tradicionalnim metodama i kirurškim uređajima,laseri su nježniji,predvidljiviji i u mnogim slučajevima nije potrebna uporaba lokalnih anestetika.

NV Mikrolaser za rad na mekim tkivima koji koristimo u našoj ordinaciji veličine je olovke i omogućuje nam provođenje više stomatoloških postupaka za kraće vrijeme,visoku preciznost i postizanje boljih rezultata. Našim pacijentima omogućujemo VISOKI STANDARD LIJEČENJA i korištenje NAJMODERNIJE TEHNOLOGIJE.

 

APLIKACIJA ZUBNOG NAKITA – jednostavnim postupcima bez oštećivanja cakline nanosimo cirkone različitih boja i dimenzija da bi postigli blistav i originalan osmijeh.

 

IZBJELJIVANJE ZUBI – zahvaljujući napretku tehnologije u stomatologije tamni i neugledni zubi u kratkom vremenu i bezbolno dobivaju bijeli sjaj. Pomoću različitih prirodnih sredstava,pasti i gelova za izbjeljivanje zubi i pjeskarenja zubi Vaš osmijeh će zablistati novim sjajem.

 

RVG DIJAGNOSTIKA – digitalna radioviziografija za brzo i kvalitetno snimanje pojedinačnih zuba. Kompjuterskom obradom postiže se visoka preciznost slike čime je omogućeno točno očitavanje zubi i okolnih struktura.U odnosu na klasični rtg snimak ima MANJE ZRAČENJE, bolju kvalitetu snimke, mogućnost dodatnih analiza i usporedbu nalaza nakon kontrolnog razdoblja.

 

STERILIZACIJA I DEZINFEKCIJA

Svojim pacjentima omogućujemo najveći stupanj sigurnosti strogim kriterijima za dezinfekciju radnih površina i sterilizaciju instrumenata koje koristimo i na taj način sprečavamo nastanak i širenje bilo koje vrste infekcije.